Zero Waste Tour (volgeboekt!)

Hans Snel 08-09-2020

Begin

10-10-2020 om 10:00

Einde

10-10-2020 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ingang Bibliotheek Idea, Markt 1, Zeist

Leer afvalvrij winkelen en ga mee op Zero Waste tour! Met een lokale Zero Waste Hero ga je op pad om alle verpakkingsvrije plekken te ontdekken bij jou in de buurt. Deze activiteit is volgeboekt.

Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? Bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan met ons mee op pad!

Wat gaan we doen? – Een lokale gids (of een duo) begeleidt een wandeling of fietstocht langs Zero Waste locaties in de eigen woonplaats/buurt. De gidsen bezoeken met de deelnemers de plekken die ze zelf kennen en fijn vinden. Zo krijg je als deelnemer de fijnste tips en inside information! – We bezoeken zo'n 5 locaties per tour, met een divers aanbod, zoals bulk/drooggoed, vers aanbod/toko/groenten, lunchroom/koffiezaakje, bijvoorbeeld. De groepjes zijn klein zodat je al je persoonlijke vragen kunt stellen. Ook houden we zo rekening met de Corona-regels. 

Gratis, maar wel aanmelden

Een tour duurt ongeveer 30 minuten tot een uur. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, starten we ieder kwartier tussen 10 en 12 uur met een nieuwe tour in groepjes van maximaal vijf personen.

Deelname is gratis. Deze activiteit is volgeboekt. 

Deze activiteit wordt verzorgd door de werkgroep Afval 0.0 van Samen Duurzaam Zeist in het kader van de Week van de Duurzaamheid, in samenwerking met Zero Waste Nederland.

Logo Zero Waste Nederland

Cookie-instellingen