(geannuleerd) Dialoog: waarom is duurzaamheid op mijn werk belangrijk voor mij?

Hans Snel 11-09-2020

Begin

15-10-2020 om 14:00

Einde

15-10-2020 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je altijd al iets willen doen aan duurzaamheid op je werk? Wil je op een andere manier werken maar weet je niet waar te beginnen? Samen maken we het verschil! Op 15 oktober om 14.00 uur, tijdens de week van de Duurzaamheid, ontmoeten we elkaar in een dialoog hierover.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Samen voor Zeist, intermediair in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, is samenwerking met Zeist in Dialoog. De activiteit vindt plaats in het kader van de Week van de Duurzaamheid. We praten en luisteren, wisselen uit over onze idealen en kunnen samen beginnen ook op ons werk een meer duurzame toekomst te creëren.

Wat is een duurzame bedrijfshuishouding?

Een duurzame bedrijfshuishouding beperkt zich niet tot het scheiden van afval. Denk ook aan zonnepanelen, elektrische auto's en biologische catering. Is mijn werk toegankelijk voor mensen met een beperking? Zorgt ons personeelsbeleid ook voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Samen voor Zeist wil gezamenlijk deze uitdaging aangaan. Enthousiast en nieuwsgierig nodigen we je uit om mee te denken en concreet bij te dragen aan een duurzame bedrijfshuishouding.

Doe mee! 

Rijd je zelf in een elektrische auto maar is het een 'no go' voor je werkgever? En hoe kun je duurzame koffie introduceren op je werkplek? Is jullie bedrijfspand al toegankelijk voor mensen met een beperking? Wat ís eigenlijk duurzaamheid? Wat voor de één niet meer dan logisch is, is voor de andere een privé-zaak: Max Havelaar koffie drink je maar thuis...

Wat is een dialoog?

In een dialoog komen mensen met een uiteenlopende achtergrond met elkaar in contact. Je praat met mensen die je anders nooit zou ontmoeten en hoort compleet andere ervaringen. Ieder heeft haar of zijn eigen visie, maar door het voeren van een dialoog ontdekken we waar we elkaar kunnen ontmoeten en hoe we de eerste praktische stappen richting duurzaamheid kunnen zetten. Van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Samen onderzoeken we wat een duurzame bedrijfshuishouding allemaal behelst. Datgene wat we ontdekken kan bijdragen aan het ontwikkelen van een toolkit voor bedrijven. Zo ondersteunen we hen om hun bedrijfshuishouding te verduurzamen. Er wordt ook iemand van Stichting Duurzaam Zeist uitgenodigd voor de dialoog. De bijeenkomst wordt begeleid door Zeist in Dialoog.

De activiteit is geannuleer ivm corona. 

N.B: De foto is genomen voor de uitbraak van het coronavirus. Vanzelfsprekend zullen wij de coronavoorschriften nauwgezet volgen en 1,5 meter afstand tussen de deelnemers garanderen. 

Cookie-instellingen