Videobezoek aan het 'Duurzaamste Huis van Nederland'

Hans Snel 19-11-2020

Begin

24-11-2020 om 20:00

Einde

24-11-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Jan van den Bremer heeft zijn twee-onder-een-kapwoning uit 1952 stapsgewijs geïsoleerd, verbeterd en van het gas af gehaald. Nu verbruikt hij minder energie dan hij opwekt. Zijn huis heeft een A-label. Tijdens het online bezoek vertelt hij uitgebreid over hoe hij dit heeft aangepakt.

En hij waarschuwt je ook voor misstappen. De woning van Jan is genomineerd voor het meest duurzame huis van Nederland. Na aanmelding via de website van de Duurzame Huizenroute ontvang je een link naar de videoverbinding.

 Dit videobezoek maakt deel uit van de Nationale Duurzame Huizenroute. In de komende weken zullen er nog meer woningen in Zeist te bezoeken zijn. Omdat het bezoek online is, kun je natuurlijk ook gemakkelijk een kijkje nemen in een woning elders in Nederland. Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld 67 aardgasvrije woningen te bezoeken. Met het filter op de website selecteer je eenvoudig de gewenste huizen. Hier vind je een overzicht van alle woningen die per video te bezoeken zijn.

Op vrijdag 20 november werd bekend gemaakt dat het huis van Jan van den Bremer is verkozen tot Duurzaamste Huis van Nederland in de categorie woningen tussen 1945 en 2000 en groter dan 150 m2. 

Cookie-instellingen