Duurzaam Café over elektrisch rijden

Willy Douma 21-01-2021

Begin

15-09-2021 om 20:00

Einde

15-09-2021 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In september vindt er wederom een Duurzaam Café plaats. In een Duurzaam Café hebben we gelegenheid om met elkaar te praten over allerlei onderwerpen die met duurzaamheid in de brede zin te maken hebben. Dat doen we elke derde woensdag van de maand.

Op 15 september duikt het Duurzame Café dieper in de wereld van elektrisch rijden. We zoeken naar antwoorden op vragen als: Hoe duurzaam zijn elektrische auto’s? Hoe gaat het met opladen van je elektrische auto als je niet een eigen laadpaal hebt? Hoe reëel is de kans op een lege accu? Hoe gaan e-rijders op vakantie? Wat zijn de ervaringen van e-deelauto gebruikers? Tips en tricks van ervaringsdeskundigen?

Michiel van Esch (gemeente Zeist) stimuleert elektrisch rijden in Zeist. Waarom doet hij dat en kan hij ons over de streep trekken? Arnout van Dijk is de oprichter van Samen Slim Rijden Zeist en deelt de voors en tegens van een elektrische deelauto. En, hij nodigt je uit voor een proefrit! Daarnaast zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig op deze avond.

Er is alle gelegenheid tot vragen stellen. We hopen dat deze avond inspiratie oplevert en antwoord geeft op veel van jullie vragen.

Het Duurzame Café vindt steeds op de derde woensdag van de maand plaats vanaf 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Maar zoals in een echt café, mocht je niet zo lang kunnen of willen, dan kan je het ook korter bijwonen.


Heb je interesse, meld je dan aan via info@samenduurzaamzeist.nl, zodat je kort van tevoren de link ontvangt voor het online Duurzame Café. Informeer graag ook buurtgenoten (bijv via je buurtapp groep), vrienden, kennissen en familie in de gemeente Zeist en geef er aandacht aan op social media. Iedereen is welkom. Als je zelf onderwerpen hebt die je interessant vindt voor een volgend Duurzaam Café, laat het ons dan via hetzelfde e-mailadres weten. 

Wij zien uit naar interessante en inspirerende avonden en hopen je 15 september 20:00 uur a.s. te zien en te spreken.

Willy Douma en Martine Speekenbrink namens Samen Duurzaam Zeist 

* Foto: Mel Boas

 

Cookie-instellingen