Het Plantenasiel - voorzichtige start van een nieuw seizoen

Willy Douma 14-03-2021

Begin

06-04-2021 om 00:00

Einde

26-04-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In verband met corona maken we een voorzichtige voorjaarsstart. Plantenasiel Den Dolder is weer open en Plantenasiel Dieptetuin is vanaf 4 april weer elke zondag open. En vanaf 6 april kun je weer planten brengen en halen bij de asielkratten in de wijken! Meer details hieronder:

Heb je heel veel planten? Daar zijn we blij mee voor als straks de Plantenasielen weer open gaan! Mail dan voor overleg naar plantenasiel@samenduurzaamzeist.nl"

De plantenasiel-kratten staan er weer vanaf 6 april. Mooi weer? Tuinkriebels? Fiets een duurzaam rondje langs Plantenasielkratten in de wijken! Je kunt daar contactloos tuinplanten brengen en ophalen. Kijk op www.plantenasielzeist.nl voor de adressen en een handige kaart.

Over de opening van de vier plantenasiels: (update 26 maart).  

Opening Plantenasiel Dieptetuin

Vanaf 4 april elke zondag weer open!

Opening Plantenasiel Moestuinvereniging Eigen Oogst

Deze Plantenasiellocatie aan het Boerderlijlaantje in Den Dolder gaat wel gewoon open! Is dus vanaf a.s. zondag 28 maart weer alle zondagen en woensdagen te bezoeken tussen 14-16 uur. 

Opening Plantenasiel Boswerf

Bij de Boswerf staat voorlopig (tot 20 april in ieder geval)  een Plantenasielkrat voor het gesloten hek. Daar kun je je planten ruilen zonder op het terrein te hoeven komen. Deze is vanaf  6 april te bezoeken.

Opening Plantenasiel Weggeefwinkel

Bij de Weggeefwinkel is op woensdag op afspraak de Plantenasiel Bakfiets te bezoeken. Afspraak maken via afspraakweggeefwinkel@gmail.com

Dus, kom vooral planten brengen, ga lekker wandelen in de Dieptetuin en houdt voor nieuwe ontwikkelingen de website van het plantenasiel in de gaten. www.plantenasielzeist.nl

 

Cookie-instellingen