Wil jij minder plastic gebruiken? Ga 5 juni mee op Zero Waste Tour in Zeist!

Marlou Bours 03-05-2021

Begin

05-06-2021 om 10:00

Einde

05-06-2021 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? En bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan op 5 juni met ons mee op pad!

We starten om 10.00u, 11.00u en 12.00u.

De rondleidingen (wandelingen en fietstocht) onder leiding van een gids starten bij de ingang van de bibliotheek tegenover AH. We starten met een kort welkomstwoord en vervolgens gaan we op pad. Schrijf je hier in 

De groepjes zijn klein (max 4 personen) zodat je al je persoonlijke vragen kunt stellen. Ook houden we zo rekening met de Corona-regels.

De gidsen van de rondleidingen zijn actief bij o.a. de Werkgroep Afval 0.0 van Samen Duurzaam Zeist. We promoten vanuit de werkgroep het voorkomen en verminderen van (plastic) afval. We benaderen winkeliers en horecaondernemers om open te staan voor het gebruik van eigen verpakkingen door klanten. Je herkent deze winkeliers aan de sticker: ‘Neem je eigen verpakking mee’. Op de website van Samen Duurzaam Zeist kun je een lijst vinden met de deelnemers.

Vragen? : ZeroWasteTourZeist2021@outlook.com


 

 

Cookie-instellingen