Workshop ‘Omlaag die meter’ voor leden Algemene Seniorenvereniging!

Communicatie SDZ (JvdB) 06-10-2022

Begin

18-10-2022 om 14:00

Einde

18-10-2022 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Torenlaantheater, Torenlaan 38, Zeist

De Algemene Seniorenvereniging organiseert in samenwerking met Mijn Groene Huis een interessante en leuke workshop ‘omlaag die meter’ op 18 oktober om 14.00 uur in het Torenlaantheater, Torenlaan 38. Deelnemers leren hoe ze hun gedrag kunnen aanpassen en kleine maatregelen kunnen nemen. Zodat ze minder gas en stroom verbruiken en daarmee de energierekening verlagen.

Heel veel mensen weten niet wat hun jaarlijkse energieverbruik is en dat gedrag veel invloed heeft op de hoogte ervan. Zelfs deze ‘spaarzame’ generatie kan het energieverbruik nog verlagen, Mijn Groene Huis gaat de uitdaging aan. In de workshop krijgen deelnemers allerlei handige tips over koken, wassen, koelen, lampen, douchen, de verwarming en nog veel meer. Aan het einde zijn de energieslurpers bekend en kunnen deelnemers zelf, of met een handige klusser kleine maatregelen in huis aanbrengen zoals tochtstrips of radiatorfolie. Aan bod komt ook inzicht in de energierekening en wat gedrag en kleine maatregelen opleveren. En we vertellen hoe het ‘spaarzame’ gedrag gemakkelijk wordt.

Deelnemers van de workshop ontvangen een gratis cadeaubon voor energiebesparende artikelen ter waarde van € 75 (1 per gezin/adres en als er nog geen cadeaubon eerder aangevraagd is).

De campagne Omlaag die Meter wordt uitgevoerd door Mijn Groene Huis. Mijn Groene Huis is het onafhankelijke informatiepunt voor bewoners in Zeist en helpt bewoners met verduurzamen van de woning en gedrag. Mijn Groene Huis wordt gerund door Stichting Energie Zeist, een door de gemeente Zeist gesubsidieerde stichting.

Opgeven kan via annemiek@mijngroenehuis.nu

Zie www.omlaagdiemeter.nu

Cookie-instellingen