Vaker op de fiets naar sportpark Blikkenburg

Communicatie SDZ (JvdB) 06-10-2022

Begin

08-10-2022 om 10:00

Einde

08-10-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sportpark Blikkenburg

Het is gezond, duurzaam en beter voor het milieu: fietsen in plaats van met de auto. Daarom start de gemeente Zeist samen met de provincie Utrecht zaterdag 8 oktober, tijdens de week van de duurzaamheid, een campagne om zo veel mogelijk gebruikers van sportpark Blikkenburg te laten fietsen. Het doel is om binnen twee maanden 10.000 fietsritten van of naar het sportpark.

Om het aantal fietsenritten te meten, wordt de gebruiker van het sportpark gevraagd de ‘Ik fiets app’ te downloaden en twee maanden lang het fietsen van en naar het sportpark vast te leggen. Hiermee kunnen deelnemers mooie prijzen winnen voor het sportpark, de club en zichzelf.

Programma 8 oktober

  • 10:00 tot 15:00 uur
    Pumptrack bij de skeelerbaan. Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten die elkaar ritmisch opvolgen. Het is geschikt voor bijvoorbeeld mountainbikes, stuntstepjes en loopfietsen. De organisatie stelt voor bezoekers 10 fietsen en helmen beschikbaar. Ook is er begeleiding aanwezig. Meedoen is gratis.
     
  • 11:00 uur
    Ondertekening convenant bij de skeelerbaan. Op een groot doek zetten wethouder Angèle Welting (Sport) en wethouder Wouter Catsburg (Mobiliteit) van de gemeente Zeist, gedeputeerde Mirjam Sterk (Sport) van de provincie Utrecht, de bestuurders van de verschillende sportverenigingen en Horecagelegenheid Blik & Burgers hun handtekening. Ze geven een korte toelichting waarom zij het belangrijk vinden dat er zo veel mogelijk wordt gefietst naar sportpark Blikkenburg.

 

Cookie-instellingen