Duurzaam Café - Pubquiz

Willy Douma 15-10-2022

Begin

17-01-2024 om 20:00

Einde

17-01-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Lab Lou - Weteringlaan 1, De Bilt (het voormalige Akkerflora in Zeist-West...)

Het Duurzaam Café Zeist start 2024 met een gezellig Pub-Quiz. Dit keer niet op de vertrouwde plek in de bieb, maar in Lab Lou - Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt. (Lees : het voormalige Akkerflora in Zeist-West)

Weet jij alles over duurzaamheid? Ga de strijd aan met anderen, win deze pubquiz en neem het mooiste cadeau mee naar huis!

Het Duurzame Café Team van Samen Duurzaam Zeist luidt het nieuwe jaar feestelijk in met een gezellige pubquiz waar we de teams flink laat zweten op moeilijke weetjes, uitdagende muziekfragmenten en kennis over Zeist. Kom je ook? Alleen of met meer mensen? Je bent welkom. We starten om 20 uur!

Normaal agendeert Samen Duurzaam Zeist iedere derde woensdag van de maand een nieuw onderwerp in het Duurzame Café! Met een inleider en een vragenronde. De avond is bedoeld voor inwoners van Zeist die graag eens iets meer willen weten over dit onderwerp en inspiratie zoeken. Het Duurzaam Café van januari is dus bijzonder speciaal. We nodigen iedereen uit die graag eens wil kijken wat hij of zij weet over duurzaamheid. En er valt vast nog iets nieuws te leren. 

De prijzen? Heel duurzaam! We vragen je een prijs mee te nemen. Je krijgt gegarandeerd iets mee terug. 

Hoe werkt het? Neem je gekregen cadeau (schat in dat de waarde rond de 10,- à 15,- euro is) mee naar de Pubquiz. Alle meegenomen cadeaus worden uitgestald op de prijzentafel. In ter plekke samen te stellen teams beantwoordt iedereen de duurzaamheidsvragen zo goed mogelijk. Dit wordt een spannende race! We houden de tussenstand goed in de gaten. De deelnemers van het winnende team mogen als eerste van de prijzentafel een cadeau uitzoeken, daarna het tweede team, het derde, etc. Zo ga je naar huis met een cadeau dat wel helemaal jouw smaak, stijl of wens is. Je poetst er ook nog eens je kennis over diverse duurzame onderwerpen mee op én je hebt een gezellige avond.

Wil je geïnspireerd worden op een ludieke manier? Kom dan langs met je gekregen cadeau, doe mee met de spannende Duurzame Pubquiz en neem een leuke prijs meer naar huis! Je bent welkom op woensdag 17 januari vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur.

Locatie is  Lab lou - Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt.
(Lees: het voormalige Akkerflora in Zeist-West)

Aanmelden is niet nodig.

Cookie-instellingen