Meetkoppel: hét jaarlijkse community science evenement

Communicatie SDZ (JvdB) 17-01-2023

Begin

28-01-2023 om 10:00

Einde

29-01-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 van 10:00 tot 17:00 uur vindt voor de 5e keer Meetkoppel plaats. Hét jaarlijkse community science evenement voor iedereen die zelf de leefomgeving meet, sterren kijkt, beestjes telt, data schraapt… Ook het team van Samen Meten is van de partij. Want samen meten is het leukste om te doen. 
 
Zet je eigen bijdrage op het programma

Er staan al mooie workshops, lezingen, demonstraties, brainstorms en hackathons op het programma. Maar je kunt je eigen bijdrage nog toevoegen. Want zo werkt Meetkoppel: iedereen die iets wil bijdragen kan dat zelf inplannen.

Bijdrage van Samen Meten

Ook Joost Wesseling van Samen Meten RIVM gaat een bijdrage verzorgen, getiteld: “The best data are fake data”. Dat gaat over het testen van luchtkwaliteitsmodellen met kunstmatige data, zodat uiteindelijk echte PM2.5 sensordata in deze modellen een rol kunnen spelen. Maar er zijn nog veel meer interessante dingen te beleven. Half januari worden alle bijdragen gecombineerd tot een blokkenschema met tijden en locaties voor een voorlopig programma. Ook daarna kun je nog je  bijdrage toevoegen. Zie Line-Up for Meetkoppel '23

Meetkoppel in De War

Meetkoppel ’23 is weer live! En wel op de nieuwe locatie van De WAR in Amersfoort. Voor wie van ver komt is er de mogelijkheid om te overnachten. Maar laat dat de organisatie snel weten want het aantal bedden is beperkt. Voor hands-on workshops of hackathons is het fablab dag en nacht beschikbaar.

Geef je hier op: Sign up for Meetkoppel '23. Zo weet de organisatie hoeveel lunch en ontbijt ze moeten bestellen! Meetkoppel is pay-what-you-want, dus bepaal zelf je bijdrage.
Cookie-instellingen