Een kijkje achter de schermen van Kringloop Zeist

Bas Duijkers 26-09-2023

Begin

14-10-2023 om 10:00

Einde

14-10-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kringloop Zeist, Johannes Postlaan 4, Zeist

Kringloop Zeist is groter dan je denkt! Ze ontvangen en verkopen natuurlijk tweedehands spullen, maar er is veel meer. Tijdens de rondleiding zie je wat ze doen en wie dat doen: verwerken van binnengekomen spullen, hergebruik en verwerking van onverkoopbare spullen de circulaire werkplaatsen, etc.

De sociale en milieuvriendelijke werkplaats

Als sociale onderneming is Kringloop Zeist al bijna 40 jaar duurzaam actief. In zes gemeenten werken ze met hart en ziel om goederen en mensen een tweede kans te geven. Dit doen ze samen met onze medewerkers en klanten.

En die medewerkers zijn alle mensen die bij de organisatie werkzaam zijn: betaalde medewerkers, sociaal kwetsbaren, arbeidsgehandicapten, ex-verslaafden, vluchtelingen, mensen met een verstandelijke beperking, personen uit het justitieel kader, gepensioneerden en natuurlijk de reguliere vrijwilligers. 

Programma rondleiding

Bij de rondleiding krijg je echt een goed beeld van de organisatie:  hoe de aanbreng stromen lopen, hoe de afvalstromen lopen en langs welke niveau van de ladder deze worden gehouden. Wat ze maken in hun circulaire werkplaatsen van materialen die niet meer verkoopbaar zijn. Wat de achtergronden zijn van hun medewerkers. Wat ze bij Kringloop Zeist kunnen leren, etc. 

Praktische informatie

  • Zaterdag 14 oktober
  • Start 10u
  • Locatie: Kringloop Zeist
    Johannes Postlaan 4, Zeist
  • Aanmelden gewenst. Vol=vol
    Aanmelden kan door te mail naar jterhaar@kringloopzeist.nl
Cookie-instellingen