Duurzaam Café #4 (GEANNULEERD)

Redactie Samen Duurzaam Zeist 30-01-2024

Begin

15-05-2024 om 20:00

Einde

15-05-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Iedere derde woensdag van de maand organiseert Samen Duurzaam Zeist een Duurzaam Café. Daar brengen we op laagdrempelige wijze een duurzaam thema voor het voetlicht. Op woensdag 15 mei hebben we weer een mooi onderwerp voor jullie in petto. Houd onze agenda in de gaten!

Het Duurzaam Café op woensdag 15 mei is helaas geannuleerd. We zien je graag bij het Duurzaam Café op woensdag 19 juni in LAB Lou. Meer informatie volgt!

Het Duurzaam Café is speciaal bedoeld voor Zeistenaren die iets meer willen weten over of doen met duurzaamheid. De opzet van de avond is eenvoudig. Na een introductie starten we met een inspirerende inleider met concrete ervaring op het thema. Na ongeveer 20 minuten inleiding is er vervolgens alle ruimte voor vragen. We zorgen dat er ook altijd ervaringsdeskundigen bij aanwezig zijn. De avonden duren ongeveer anderhalf uur. De cafés vinden plaats in de sfeervolle leeszaal op de begane grond van de Bibliotheek, Markt 1 in Zeist.

Programma

Met een klein team van enthousiaste mensen kiezen we de onderwerpen van de avonden en benaderen we betrokken en geïnformeerde inwoners uit Zeist en omstreken. Wil je een onderwerp aandragen voor het Duurzaam Café? Stuur ons een berichtje via info@samenduurzaamzeist.nl.

Op de hoogte blijven van volgende edities?

Wil je op de hoogte blijven van de volgende edities? Abonneer je dan hier op onze mailinglijst. Je krijgt dan een mailtje wanneer het volgende Duurzame Café eraan komt. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven. 

Cookie-instellingen