Zeister restaurant kiest voor duurzaamheid

Communicatie SDZ (MS) 19-09-2021
1612 keer bekeken 0 reacties

Van 9 tot en met 16 oktober vindt voor de 2e maal de Week van de Duurzaamheid Zeist plaats. Ook voor ondernemers wordt duurzaamheid steeds belangrijker, zoals blijkt uit dit gesprek met Vassilis Rozis van restaurant CostaRozzi.

De tijd van corona was moeilijk, zeker ook voor de horeca. Maar voor het Griekse restaurant Costa Rozzi in Zeist heeft de periode ook goede dingen gebracht. De eigenaren hadden tijd om diep na te denken en investeringen te doen die anders misschien niet hadden gekund. Costa Rozzi nam tal van maatregelen op het gebied van duurzaamheid. 

Lees de rest van het artikel over duurzaamheid in de Nieuwsbode.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen