Kom jij het Duurzaam Café Team versterken?

Willy Douma 24-08-2021

Ben jij iemand die het leuk vindt om samen met anderen (regelmatig) een laagdrempelige informatie-avond te organiseren? Heb jij affiniteit met duurzame vraagstukken in Zeist en wil je graag anderen meenemen in de zoektocht naar verandering?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het Duurzaam Café team van Samen Duurzaam Zeist te versterken. 

Iedere derde woensdag van de maand agendeert Samen Duurzaam Zeist een nieuw onderwerp in het Duurzaam Café! Met een inleider, een vragenronde en een nagesprek, eventueel in kleinere groepen. De avond is bedoeld voor inwoners van de gemeente Zeist die graag eens iets meer willen weten over dit onderwerp en inspiratie zoeken. Vooralsnog hebben we het online georganiseerd. Mocht het weer mogelijk zijn met corona, dan willen we kijken of we het in een echt café kunnen organiseren.

Ter versterking van het team van nu vier personen zoeken we nog één persoon.

Dit ga je doen – samen met de anderen uit het team:

  • onderwerpen voor de Duurzame Café’s bedenken
  • inleiders uitnodigen en bijeenkomsten voorbereiden incl. teksten voor publiciteit samen met het communicatieteam van SDZ
  • bijeenkomsten begeleiden als gastheer/-vrouw van de avond
  • aanmeldingen en nazending van de avond verzorgen

Wij bieden jou:

Een inspirerende, overzichtelijke en waardevolle functie in een leuk en enthousiast team. De mogelijkheid om je netwerk in Zeist uit te breiden en actief bij te dragen aan een groen, gezond en duurzaam Zeist.

Voor informatie neem contact op met Willy Douma info@samenduurzaamzeist.nl / 06-29233089

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen