Kinderboerderij de Brink zoekt nieuwe vrijwilligers*

Communicatie SDZ (JvdB) 28-04-2022

Kinderboerderij de Brink is gelegen in Zeist, met ruim twee hectare land een van de grotere kinderboerderijen in Nederland.

Je vindt hier niet alleen dieren van bijzondere rassen, er zijn ook speeltoestellen voor de kinderen en picknicktafels waar men kan genieten van de bedrijvigheid op de kinderboerderij. Op het grote grasveld staat onze leuke foodtruck waar ‘Brinks & Bites’ zorgt voor voor koffie, thee, taart en ijsjes.

Ons doel is om iedereen op een plezierige wijze in contact te brengen met het buitenleven en te leren op een respectvolle manier om te gaan met alles wat leeft. Jong en oud ontmoet elkaar in de ‘achtertuin’ van Zeist.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Kinderboerderij de Brink zoekt nieuwe vrijwilligers, die overlopen van dierenliefde en zin hebben om de handen uit de mouwen te steken! Je komt terecht in een veilige werkomgeving, waarin je gaandeweg alles over dierverzorging leert en samenwerkt met andere dierenvrienden. 

Geschreven door een vrijwilliger die eerst (ook) niet durfde.. maar die met de dag meer van deze plek, dieren en mensen houdt!

*We zijn per direct op zoek naar vaste vrijwilligers voor de weekenden (om de week) en naar invalkrachten, beide op basis van een vrijwilligersvergoeding.

Ben jij: 

  • Gediplomeerd dierverzorger, van plan een opleiding te starten binnen de dierverzorging of heb je ruime en relevante werkervaring?
  • Klantvriendelijk en publieksgericht?
  • Op korte termijn beschikbaar? Ook in het weekend of tijdens vakantie?
  • Zelfredzaam?
  • Niet bang om vies te worden?

Stuur dan een mail met motivatie naar: info@kinderboerderijdebrink.nl of neem een kijkje op onze website.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen