Workshopbegeleider Precious Plastic

Bas Duijkers 20-06-2023

Bij Precious Plastic vertellen we het verhaal dat plastic geen afval hoeft, maar ook een waardevolle grondstof. In onze werkplaats geven we workshop voor scholieren en andere geïnteresseerden. Als workshopbegeleider help je mee de workshop tot een succes te maken!

Plastic is waardevol!
Bij Precious Plastic willen we mensen er bewust van maken dat  plastic als afval maar ook als waardevolle grondstof gezien kan worden. Samen met inwoners van Zeist maken we nieuwe dingen van plastic dat anders in de prullenbak zou verdwijnen. 

Werkplaats met shredder en extruder
We hebben (dankzij een bijdrage van Samen Duurzaam Zeist en de Van Tellingen-Pul Stichting) 2 machines gebouwd. Met de shredder versnipperen we het plastic. Met de extruder smelten we de snippers om tot bruikbaar (nieuw) plastic. De werkplaats bevindt zich in Kringloop Zeist.

Vrijwilligers gezocht
We zoeken voor ons team die het leuk vinden om de workshops te begeleiden die we bieden aan scholieren en andere geïnteresseerden. Je focus kan daarbij meer liggen bij het begeleiden van de deelnemers en het creatieve proces of bij de bediening van de shredder en extruder. Maar misschien vindt je beide tegelijk ook leuk.

Interesse? Mail dan naar meedoen@samenduurzaamzeist of neem contact op met Charlotte Post op 06-14535176.

Afbeeldingen

De shredder van Precious Plastic aan het werk

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen