Je woning isoleren

Hans Snel 06-01-2021
16007 keer bekeken 0 reacties

>>

Pagina aangepast op 25 maart 2024

Ergens tussen 2030 en 2050 willen we in Zeist energieneutraal zijn. Dat betekent dat we met elkaar evenveel duurzame energie opwekken als we verbruiken. Dat is alleen mogelijk als het ons lukt om samen 50% van onze energie te besparen. 

Als je een woning hebt van vóór 2000, dan kun je waarschijnlijk gas uitsparen door de woning beter te isoleren. Denk hierbij aan isolatie van de spouw/buitengevel, vloerisolatie, dakisolatie en HR++ glas. 

Mijn Groene Huis helpt jou met isoleren

Mijn Groene Huis, onderdeel van Stichting Energie Zeist, helpt bewoners in Zeist bij het isoleren van hun woning. Met informatie en advies, maar ook met collectieve inkoop trajecten, waardoor jij en andere bewoners profiteren van de inkoopvoordelen die wij bij een door ons geselecteerde, betrouwbare en professionele leverancier hebben bedongen. Dit collectieve inkoopprogramma heet 'Heel Zeist Isoleert'.

Gratis isolatie voor woning-eigenaren met een bescheiden inkomen

Tot 1 oktober 2024 kun je als woning-eigenaar met een bescheiden inkomen gratis spouw- of vloerisolatie aanvragen bij de gemeente Zeist. Je komt in aanmerking als je: 

  1. Eigenaar bent van een koopwoning. Niet als je eigenaar bent van een appartement of een woning die onderdeel is van een vve.
  2. Niet aan de vorige actie voor gratis isolatie hebt meegedaan.
  3. Niet meer verdient dan 150% van de bijstandsnorm voor jouw huishouden:
    • Gehuwd of samenwonend: € 2.562,12 bruto per maand
    • Alleenstaande (ouder): € 1.793,49 bruto per maand

Kijk voor meer informatie en het aanvragen op de website van de gemeente Zeist

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen