Groene hotspot/werkplaats

Rianne Strijker 12-04-2019 0 reacties

Je kunt hier vergaderen, flexwerken, kleine klusjes doen (bijvoorbeeld repareren) en een aantal spullen stallen.

Deze ruimte van zo’n 60m2, is de ultieme locatie om even te overleggen, koffie te drinken, spullen te halen en je te laten inspireren door wat duurzaam Zeist te bieden heeft.

Al een tijdje zijn diverse groene werkgroepen op zoek naar zo’n ruimte. In de afgelopen maanden hebben enkelen al laten weten gebruik te gaan maken van deze ruimte voor hun activiteiten. Het zijn werkgroepen van Samen Duurzaam Zeist, maar ook andere groene initiatieven. Vanaf 6 mei kun jij ook gebruik gaan maken van deze ruimte. Wil je graag een keer komen kijken of de ruimte gebruiken voor jouw werkgroep? Maak daarvoor een afspraak met Rianne Strijker of Henk Mirck.

Later willen we op geregelde tijden open zijn voor publiek, zodat het gebouw ook een inloopfunctie krijgt en je spontaan kunt langskomen. Voorlopig is deze locatie gratis te gebruiken voor eenieder met een groen hart. Later gaan we met de groep gebruikers kijken hoe we dit pand, of een mogelijk ander/groter pand, op een duurzame wijze kunnen exploiteren. Wil je meer weten? Mail ons gerust voor meer informatie. 

Lat: 52.1036755
Long: 5.25100040000007

Een momentje...
Cookie-instellingen