Bijvriendelijke bomen geplant langs de Oude Arnhemseweg

Anne-Marie Bergervoet 24-03-2019 6193 keer bekeken 1 reacties

Wethouder Wouter Catsburg en de vestigingsmanager van de Lidl plantten vrijdag 22 maart twee veldesdoorns en twee zoete kersenbomen op de Oude Arnhemseweg, tussen de Schermerslaan en het Levenspad. Slotstadtv maakte er een filmpje van.

De gemeente Zeist mocht vorig jaar van Nederland Zoemt de titel ‘bijvriendelijke gemeente’ ontvangen. Vrijdag 22 maart  kreeg de gemeente bijvriendelijke bomen van Nederland Zoemt. Slotstadtv maakte er een filmpje over.

Supermarkt Lidl hield vorig jaar een flessenactie voor Nederland Zoemt, waardoor nu tien bijvriendelijke gemeenten de bomen kunnen planten. In Zeist zijn vrijdag vier bijvriendelijke bomen geplant. 

Wethouder Wouter Catsburg en de vestigingsmanager van de Lidl plantten twee veldesdoorns en twee zoete kersenbomen op de Oude Arnhemseweg, tussen de Schermerslaan en het Levenspad. De bomen maken deel uit van een zgn. bijenlint dat het voor bijen makkelijker maakt zich door de gemeente te verspreiden.

De Oude Arnhemseweg ondergaat later dit jaar een renovatie. Wanneer die werkzaamheden klaar zijn, kan de gemeente nog meer bijvriendelijke bomen planten. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

25-03-19 om 13:26

Wat goed! Ik ben benieuwd hoe dit in de lente/zomer zal zijn als de bomen in bloei staan!

Cookie-instellingen