Draag jij Samen Duurzaam Zeist een warm hart toe? Word ambassadeur!

30-04-2019 3757 keer bekeken 0 reacties

Zou jij het leuk vinden om de Samen Duurzaam Zeist beweging te helpen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om Samen Duurzaam Zeist tot een succes te maken!

Vind jij het leuk om de Samen Duurzaam Zeist-beweging te helpen?  
Je kent Samen Duurzaam Zeist mogelijk als de beweging waar inwoners, ondernemers en de gemeente samenwerken aan initiatieven die bijdragen aan een groen, gezond en duurzaam Zeist. Daarvoor hebben we onder meer een eigen platform samenduurzaamzeist.nl: een online community, waar deelnemers tips, inspiratie en acties kunnen delen.  Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om die community tot een succes te maken.

Via het platform worden inwoners met elkaar in verbinding gebracht. Je kan er een forum, blogs, diverse initiatieven, nieuws en agenda activiteiten vinden. De beweging staat of valt bij de inzet van enthousiaste vrijwilligers die helpen bij het levendig houden van de online community. Daarom zijn we opzoek naar mensen die ons hiermee zou willen helpen; echte ambassadeurs van het netwerk.

Wat doet een ambassadeur:

  • Welkom heten nieuwe leden op de site
  • Aanjagen van de discussie en beantwoorden van vragen
  • Delen van interessante evenementen, blogs en links over duurzaamheid
  • Stukjes schrijven. Denk aan blogs, nieuwsitems etc. 
  • Mentorrol voor leden: Hoe men projecten opzet, hoe bewegingen gepromoot kunnen worden en waar iedereen alles kan vinden 

Daarnaast zoeken we ook mensen die willen helpen bij het beheren van de Facebookpagina van Samen Duurzaam Zeist (www.facebook.com/duurzaamzeist)


Zou je het leuk vinden om één of meer van deze taken oppakken of heb je hier een vraag over? 
Mail dan je naam + iets over jezelf naar info@samenduurzaamzeist.nl 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen