Duurzame keuzes maken als gezin

Charlotte Post 19-06-2019 5763 keer bekeken 0 reacties

Op een zonnige vrijdagochtend in juni gingen 6 duurzame ouders (moeders in dit geval) met elkaar in gesprek over duurzame keuzes die je als gezin kunt maken. Het was de eerste Duurzame Ouder-kind-ochtend georganiseerd door Martine en Ellie van Samen Duurzaam Zeist.

De kinderen (tussen 0 en 4 jaar) konden uiteraard mee en speelden gezellig samen, terwijl hun moeders - met thee en lekkers- ervaringen uitwisselden. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren:  wasbare luiers of mogelijk zelfs je kindje van de luiers af door Baby ZindelijkheidsCommuniatie (BZC), maandverband en tampons besparen door het gebruik van de menstruatiecup en afval scheiden. Het was een relaxte en inspirerende ochtend!

Als je geïnteresseerd bent een Duurzame ouder-kind-ochtend (kan ook voor andere leeftijdsgroepen) te hosten en deel te nemen, laat het dan weten via info@samenduurzaamzeist.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen