Groen dak overweldigend succes!

Charlotte Post 12-07-2019 9737 keer bekeken 1 reacties

Afgelopen week brachten we via een oproep in de Nieuwsbode en via de SDZ website bij inwoners van Zeist de mogelijkheid onder de aandacht om (platte) daken met subsidie te voorzien van een sedumlaag. Initiatiefneemster Hanna van den Dool: 'Je kunt wel stellen dat het een overweldigend succes is'.

'Mijn mailbox stroomde binnen de kortst mogelijke keren vol met mensen die mee willen doen. Tot nu toe hebben ruim 100 mensen gereageerd en elke dag komen hier reacties bij. Blijkbaar voorziet mijn initiatief in een behoefte.'

Zoals beschreven in de aanbieding subsidieert het Hoogheemraadschap in deze ronde niet meer dan 200m2 dak. Toekenning was op volgorde van inschrijving. Bijna overbodig om te stellen dat er voldoende aanmeldingen zijn om de subsidie te vullen en aan te vragen. 

Hanna: 'Ik wil de mensen die zich gemeld hebben, maar niet mee kunnen doen in dit aanbod niet teleurstellen. Samen met de gemeente en het Hoogheemraadschap bekijk ik hoe we ook voor deze groep een passend aanbod kunnen formuleren. Iedereen wordt hier na 22 juli over geinformeerd. Blijf dus je vooral melden als je mee geinteresseerd bent in een sedumdak! 

Heb je ideeën of wil je meedoen met het verder uitbouwen van dit succes in jouw buurt? Stuur dan een bericht naar Hanna van den Dool.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Hanna van den Dool

16-07-19 om 16:14

UPDATE
Inmiddels hebben meer dan 200 mensen belangstelling getoond en we kijken nu hoe we een vervolgactie op kunnen starten!

Dat zal waarschijnlijk weer een collectieve actie worden, waarbij geldt "hoe meer mensen zich aanmelden hoe goedkoper we in kunnen kopen". Meld je gerust aan (graag ovv aantal m2 en naam/adres) ; ook als je eerst slechts informatie wilt. Na 22 juli komen we hierop terug.

Cookie-instellingen