Samen Slim Rijden Zeist in tijden van Corona

Anne-Marie Bergervoet 17-03-2020 3450 keer bekeken 0 reacties

Samen Slim Rijden Zeist is in deze tijden niet alleen bezig met het stimuleren van het gedeeld gebruik van e-auto’s. Nu het corona-virus ons land in zijn greep heeft, toont de organisatie ook zijn sociale gezicht.

 

Mensen met een vervoersbehoefte die niet meer met OV kunnen of willen, kunnen tegen aangepaste tarieven gebruik maken van de deelauto’s van Samen Slim Rijden Zeist. 

Wie daar gebruik van wil maken, moet wel zelf voor een bestuurder zorgen. Die krijgt uiteraard uitleg over de bediening van de auto. We gaan ervan uit dat de chauffeur en passagier de richtlijnen van het RIVM volgen (niet met lichte of zware verschijnselen de auto gebruiken) en de handen voor gebruik wassen. In de auto liggen doekjes om bijvoorbeeld het stuur te reinigen.

Voor wat betreft de kosten: alleen de gebruikskosten ( € 3,50 per uur en € 0,20 per km) worden in rekening gebracht. Dat zijn de tarieven uit het zgn. “voordeel-abonnement” voor de reguliere bestuurders.

Er geldt geen opzegtermijn als mensen nu door omstandigheden een beroep op een e-deelauto doen.

Mensen die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen een mailtje sturen via de site of naar Arnout van Dijk of gewoon even bellen met 06-50233717.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen