Doe mee aan het online-gesprek op 22 april

Anne-Marie Bergervoet 05-04-2020 1778 keer bekeken 0 reacties

Onze levens staan op hun kop. Niets is meer normaal. We leven in een spagaat: mensen sterven en tegelijkertijd gebeuren er ook mooie dingen. In deze onzekere tijden is één ding zeker: het helpt om de verbinding te zoeken.

Daarom willen we in het kader van Samen Duurzaam Zeist met elkaar in gesprek gaan over het beschreven spanningsveld. Dat doen we in de veilige omgeving van een online-gesprek. Woensdag 1 aprtil was de try-out. Onder de prettige begeleiding van Bram Tjaden spraken we over hoe ieder de corona crisis beleeft en de kansen die deze situatie biedt voor duurzaamheid.

De deelnemers over het gesprek:  ‘inspirerend’ , ‘mooie structuur, rust en aandacht voor de spreker’, ‘luisteren levert iets moois op‘, ‘ik kom uitgerust uit dit gesprek’. Omdat we denken dat een online gesprek voor veel meer deelnemers dan de negen van nu vruchtbaar kan zijn nodigen je van harte uit mee te doen. Het volgende gesprek is op woensdag 22 april om 20:00 uur. Meldt je aan via info@samenduurzaamzeist.nl en je ontvangt meer informatie over de centrale vragen en de benodigde praktische informatie.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen