Deelauto’s in coronatijd

Anne-Marie Bergervoet 19-05-2020 1749 keer bekeken 0 reacties

Vele Zeistenaren hebben de afgelopen tijd met gemak € 1.000 of veel meer zien verdwijnen omdat hun mooie koets - de auto - vooral stil heeft gestaan. Nu al zo’n 3 maanden.

Wist je dat en is dat bij jou ook zo? Kom autodelen en bespaar fors! We hebben tips voor je om je auto te verkopen. f moet je weer de weg op maar kun je niet met het OV? In plaats van een (tweede?) auto aanschaffen kun je flexibel gebruik maken van onze deelauto’s.

Veel informatie staat op onze website en heb je daarna nog vragen dan hebben we twee online vragenuurtjes gepland:

·         Donderdag 28 mei van 16:30-1730

·         Donderdag 4 juni van 20:00-21:00

Als je je aanmeldt via vragen@samenslimrijden-zeist.nl  en de datum en je wijk/buurt aangeeft, dan ontvang je de link.

Via deze film vertellen we in 9 minuten uitleg wat we anders in de proefrit uitleggen. Die proefrit maken we zeker nog want we maken graag even kennis. Zo weet je al wel veel van de auto’s die we in je buurt hebben staan.

Ook voor ondernemers

Voor ondernemers en organisaties hebben we een nieuwe animatiefilm waarom autodelen voor hen juist interessant is. Medewerkers die niet meer met het OV kunnen en toch een auto nodig hebben. Of medewerkers die niet meer samen in de auto mogen. Als je interesse hebt, neem dan via mail contact op, of 06-50233717.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen