Zeister fietsroute ‘Door de tijd en de natuur’ als boekje beschikbaar

Anne-Marie Bergervoet 23-10-2020 2595 keer bekeken 1 reacties

De nieuwe fietsroute die in april dit jaar op internet is geplaatst, is nu als een boekje verschenen. Dit boekje is gratis af te halen op diverse plaatsen in Zeist, zoals bij de Bibliotheek, bij Figi, in De Koppeling in Zeist-West en in het Binnenbos in Zeist-Oost.

Het rondje van ca. 10 km, binnen en langs de gemeentegrenzen, voert onder andere langs het Zeister Slot en door het Zeisterbosch. Ook het weidegebied buiten Zeist wordt doorkruist.

Het boekje wordt uitgegeven om het fietsen in Zeist te promoten. De route blijft ook via internet te vinden. Gerrit Nellestein, betrokken bij het maken van de route:  "Met de route willen we laten zien hoe mooi Zeist is en hoe leuk fietsen is".

 

Duidelijke instructies, gecombineerd met veel informatie over wat je onderweg tegenkomt, maken het een aantrekkelijk uitje voor inwoners en bezoekers van onze gemeente.

De route is goed te doen, ook voor de minder ervaren fietser. En voor wie dat wil, staat er een korte wandeling in het buitengebied vlakbij een oude Rijn-arm beschreven.

Zeist op de Fiets is een initiatief van inwoners die het fietsen willen bevorderen. De werkgroep is onderdeel van Samen Duurzaam Zeist en maakt zich sterk voor betere fietsvoorzieningen om het fietsen veiliger te maken. Behalve een duurzaam transportmiddel is fietsen ook leuk en gezond. Om het gebruik van de tweewieler te stimuleren, ontwikkelt en actualiseert de werkgroep bestaande routes in en rond Zeist. Deze route is zo’n heruitgave.

Alle fietstochten zijn te vinden op het platform van Leuk Fietsen in Zeist) of via de QR-code.QR-code fietsroutes

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Anoniem

27-10-20 om 10:38

Breng gerust een stapeltje langs bij de StationsHuiskamer op station Driebergen-Zeist, er is vaak vraag naar dat soort dingen! Wij delen ze graag uit

Cookie-instellingen