Stimuleer de lokale en duurzame economie met de Zeister Knoop

Hans Snel 02-12-2020 3144 keer bekeken 0 reacties

De Zeister Knoop is een lokale, digitale munt, waarmee je binnen Zeist kunt betalen. Hij is evenveel waard als de euro. Dat is gemakkelijk rekenen. Door te betalen in Zeister Knopen stimuleer je de lokale en duurzame economie. En Zeister Knoop heeft nu een heel aantrekkelijk aanbod.

Wat heb je als consument aan een nieuwe munt als er bijna een winkels zijn waar je ermee kunt betalen. En wat heb je als winkelier aan een nieuwe munt als er bijna geen consumenten zijn, die ermee betalen. Zo kun je aardig op elkaar zitten wachten. Om dat te doorbreken kun je je nu als consument aanmelden voor het openen van een rekening in Zeister Knopen. Maar jouw aanmelding is pas definitief als er minstens 100 ondernemers in Zeist meedoen, waar jij straks met je Zeister Knopen kunt betalen. En omgekeerd kunnen ondernemers nu instappen, maar wordt hun deelname pas definitief als er minimaal 250 consumenten meedoen. 

Je leest meer over de Zeister Knoop in de Nieuwsbode van 2 december

Een onweerstaanbaar aanbod, toch? Hier lees je er meer over en kun je meedoen

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen