Duurzaam kennismakingsaanbod elektrisch rijden

Hans Snel 21-01-2021 5372 keer bekeken 0 reacties

Samen Slim Rijden Zeist start deze maand met een speciale duurzame kennismakingsactie: probeer de elektrische deelauto voor minimaal 3 maanden uit en je krijgt er gratis een circulaire spijkerbroek van Mud Jeans bij.

De elektrische deelauto wordt steeds meer gebruikt in Zeist. Meer dan 135 mensen kennen de voordelen al: schoon rijden, lagere kosten, geen zorgen meer om de auto, minder auto’s in de buurt, comfortabel en ook sociaal. Met kerst bleek het autodelen ideaal: iedereen die wilde, kon veilig op pad en zo zijn tijdens de feestdagen 31 ritten gemaakt met onze auto’s.

Het autodelen met elektrische auto’s is duurzaam: de auto’s rijden op 100% regionaal opgewekte duurzame stroom, zijn beter recyclebaar (ook de accu is recyclebaar) dan reguliere auto’s en de bouw heeft minder maatschappelijke kosten en milieukosten (inclusief arbeid) dan een fossiele-brandstof-auto. Door te delen zijn bovendien minder auto’s nodig. Dubbele winst!

Speciale duurzame kennismakingsactie

Nu gaan we het autodelen nog duurzamer maken: ga je meedoen en kies je voor het voordeel- of plusabonnement (voor minimaal 3 maanden) dan krijg je één circulaire MUD Jeans erbij. Deze is gemaakt van gerecycled biologisch katoen.

Mocht het autodelen toch niet bevallen, dan kun je onder voorwaarden eerder stoppen, dan vragen we wel een vergoeding voor de MUD Jeans.

Meer weten? Kijk op de website www.samenslimrijden-zeist.nl en maak een afspraak voor een proefrit. Deze doen we natuurlijk volgens de corona-richtlijnen en je krijgt vooraf een film met uitleg.

Let op: Voor het kennismakingsaanbod geldt OP = OP en de actie loopt tot eind februari. 

0  reacties

Cookie-instellingen