Tweedehands naaimachines en gordijnen gevraagd voor naaiatelier Vollenhove

Hans Snel 22-02-2021 2076 keer bekeken 0 reacties

In maart opent Kringloop Zeist in Vollenhove een naaiatelier waar bewoners onder begeleiding gordijnen kunnen maken voor hun eigen huurflat. Kringloop Zeist vraagt inwoners van Zeist om tweedehands naaimachines en gordijnen in te leveren bij de Kringloop aan de Johannes Postlaan 4.

Een flink aantal bewoners van de huurflats in Vollenhove heeft voor haar ramen geen, of slechts voor een aantal ramen, raambekleding. Door mooie smaakvolle gordijnen te maken, knappen de kamers op. En niet onbelangrijk – de gordijnen dragen ook bij aan verlaging van de stookkosten en de uitstoot van CO2 dat een belangrijke rol speelt in klimaatverandering. Kringloop Zeist zorgt dat bewoners samen aan de slag kunnen met lock- en naaimachines. Ook ondersteunt ze bij het ophangen, hanteren van boormachines en meetlinten en helpt zo bewoners aan allerlei arbeidsvaardigheden. Met elkaar aan de slag in de driehoek: armoede, milieu en werkgelegenheid.

Samen Duurzaam Zeist werkt samen met Kringloop Zeist in dit project en roept inwoners van Zeist op om in kasten en op zolders te kijken of er nog overtollige naaimachines en gordijnen liggen. Breng ze naar de Kringloop aan de Johannes Postlaan 4. De inname balie is nog steeds open.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen