Stadslab Zeist schrijft 5K-pitch uit voor een nog duurzamer Zeist

Hans Snel 21-04-2021 1769 keer bekeken 0 reacties

Stadslab gaat samen met Samen Duurzaam Zeist de eerste 5K Pitch organiseren met in 2021 het thema Sustainable Future. Welk nieuw initiatief in Zeist vraagt op een innovatieve manier aandacht voor en draagt bij aan een mogelijke oplossing voor een maatschappelijk duurzaamheidsvraagstuk.

De Kickoff sessie met 10 Zeister ambassadeurs is geweest. Zij gaan samen met ons op zoek naar initiatiefnemers die een innovatief , spraakmakend of effectief plan hebben. Van deze initiatiefnemers kirjgen er 10 een uitnodiging om mee te doen aan een coachingstraject waar alle deelnemers van profiteren. Het levert een goed geschreven en doordacht plan op met fotos en filmpjes en genoeg contacten om tot uitvoering te komen. Eén van de 10 initiatieven gaat er bovendien met de hoofdprijs van door, een bijdrage van Euro 5000 en eentje met de publieksprijs van Euro 1.000. De feestelijke Pitchavond vindt plaats op 14 oktober tijdens de Week van de Duurzaamheid. 

Kijk voor de randvoorwaarden en aanmeldingsmogelijkheden na 6 mei op www.5kpitchzeist.nl. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen