Stuur uiterlijk 7 juni jouw duurzame idee in en maak kans op 5.000 euro

Hans Snel 19-05-2021 1712 keer bekeken 0 reacties

Stadslab Zeist en Samen Duurzaam Zeist roepen alle Zeistenaren op om hun duurzame idee voor Zeist in te dienen. Degene met het beste idee krijgt 5.000 euro om het idee uit te voeren. Indieners maken ook kans op een publieksprijs van 1.000 euro.

Stadslab Zeist en Samen Duurzaam Zeist dagen alle Zeistenaren uit om hun idee, om Zeist duurzamer te maken, te komen pitchen! Degene met het beste idee krijgt €5.000 om het idee uit te voeren. Daarbij maak je kans op de publieksprijs van €1.000. Èn gedurende het traject krijg je coaching en toegang tot een omvangrijke netwerk van coaches en ambassadeurs om je plan ook echt waar te maken.

Vanwege de prijs van 5.000 euro heeft de wedstrijd de naam '5K-pitch' meegekregen. Stadslab Zeist is een recent opgestart initiatief dat op creatieve wijze oplossingen wil creëren voor maatschappelijke vraagststukken, met inbreng van de Zeister samenleving. Dit jaar gaat de wedstrijf over duurzaamheid en daarom is Stadslab de samenwerking aangegaan met Samen Duurzaam Zeist.

Heb jij een goed idee om Zeist nóg creatiever, duurzamer en meer verbonden te maken? Doe mee, pitch jouw plan en maak kans op 5K om je idee uit te voeren!

Voor wie?

Iedereen uit de gemeente Zeist mag meedoen! Het initiatief moet door meerdere initiatiefnemers uitgevoerd worden. En je idee creëert verbinding tussen verschillende sectoren in Zeist (bijvoorbeeld cultuur, duurzaamheid, sport, welzijn, cultuur, recreatie en stadspromotie) en/ of tussen inwoners. Verbindend #verduurzamen noemen we dat!

Het idee

Het initiatief hoeft niet alles op te lossen, het mogen ook gewoon leuke, innovatieve ideeën zijn die Zeist verfraaien. De ideeën moeten wel op het snijvlak van #duurzaamheid, #welzijn, #cultuur én het #socialedomein liggen. En bij voorkeur effect hebben op onze leefomgeving en iets opleveren voor de inwoners van #Zeist.

Meer info

Nieuwsgierig? Kijk voor meer info op 5kpitchzeist.nl en meld vóór 7 juni jouw plan aan!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen