Zeister Knoop helpt ondernemers aan krediet

Communicatie SDZ (MS) 20-06-2021 2469 keer bekeken 0 reacties

De Zeister Knoop zorgt voor versterking én verduurzaming van onze lokale economie. Een toenemend aantal ondernemers en inwoners ziet dat en vindt dat belangrijk. Het netwerk groeit gestaag.

Binnenkort gaan we de stap zetten waarbij veel MKB ondernemers een renteloze bestedingsruimte van ZK 
€ 1.000 krijgen, om al direct lokale inkopen te doen. 

Het ‘fonds' dat hier voor nodig is, wordt hopelijk voor een deel beschikbaar gesteld door de gemeente, als prikkel voor concrete snelle economische versterking in Zeist. Daarnaast hebben al vele bedrijven dit ondersteund, en de eerste 7 hebben een ‘solidariteitsbijdrage’ gedaan met een storting in dat ‘fonds’ van gezamenlijk ZK € 6.000. 

Met een ‘fonds’ van ZK € 30.000 kunnen we 150 bedrijven in Zeist mee laten doen. Die dan samen in de maanden daarna daarmee vele malen éxtra lokale omzet maken.

Daarbij kun jij als inwoner van Zeist ook meedoen, zonder inschrijfkosten. Zo hebben jouw bestedingen extra impact want je weet dat ze lokaal blijven, telkens weer. Meld je via de website aan als particulier of als bedrijf. Als particulier kun je je Zeister Knopen aankopen via de Stichting STRO, dat kan ook via automatische incasso.

Meer weten of aanmelden? www.zeisterknoop.nl en contact@zeisterknoop.nl 

0  reacties

Cookie-instellingen