Week van de Duurzaamheid dit jaar van 9 tot en met 16 oktober

Hans Snel 24-06-2021 2681 keer bekeken 0 reacties

Van 9 tot en met 16 oktober 2021 vindt in Zeist voor de tweede maal de Week van de Duurzaamheid plaats. Samen Duurzaam Zeist biedt eigen initiatieven én andere organisaties die in Zeist actief zijn op het gebied van duurzaamheid een podium om bewoners te informeren, te boeien en te activeren.

Organisaties die een aantrekkelijke activiteit aanbieden met betrekking tot klimaat en energie, kringloopeconomie, natuur en landschap en een gezonde leefomgeving zijn welkom. Geïnteresseerden kunnen via www.weekvandeduurzaamheidzeist.nl hun interesse kenbaar maken.

Tijdens de eerste Week van de Duurzaamheid Zeist, vorig jaar, deden ondanks de coronamaatregelen 30 initiatieven en organisaties mee met in totaal 55 activiteiten. Vanwege het succes verwacht Samen Duurzaam Zeist dit jaar nog meer belangstelling, ook vanuit de dorpen van Zeist.

Hele week overal activiteiten

De Week van de Duurzaamheid start met een Duurzame Markt op zaterdag 9 oktober in het Walkartpark. Op deze dag vinden hier allerlei activiteiten plaats. Als inwoner kun je je eigen programma samenstellen of rondstruinen langs de marktkramen. De hele week zijn er overal in Zeist activiteiten, waaraan je kunt deelnemen. Van workshops tot filmvertoningen. Van presentaties tot pubquizzen. Samen Duurzaam Zeist bundelt ze in één totaalprogramma. De Week wordt afgesloten met een ‘Keek op de Week’-Café op zondag 17 oktober voor alle participanten. 

Samen Duurzaam Zeist denkt graag mee over programma

Samen Duurzaam Zeist nodigt initiatieven en organisaties, actief in Zeist, uit om zich te melden, ook als de concrete invulling van de activiteit nog niet helder is. Samen Duurzaam Zeist denkt graag mee over een aantrekkelijk programma. Geïnteresseerden kunnen op www.weekvandeduurzaamheidzeist.nl een belangstellingsformulier invullen.

Foto: Mel Boas

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen