Welkomstgeschenk voor nieuwe rekeninghouders Zeister Knoop

Hans Snel 21-07-2021 2433 keer bekeken 0 reacties

Je kunt op veel manieren duurzaam leven. Een effectieve manier is om bij lokale winkeliers te kopen. Als je dat doet met onze lokale duurzame munt, de Zeister Knoop, vergroot je het duurzame effect van jouw aankoop tot wel 10 keer. Open nu een Zeister Knoop rekening en ontvang dit boek als geschenk.

Lokaal kopen en inkopen stimuleert de lokale economie. Bijvoorbeeld met het ondersteunen van de lokale middenstand en horeca door niet bij Amazon of het blauwe mannetje te bestellen maar je boek of broek lokaal te kopen en gezellig uit eten te gaan.

Nieuw boek 'Koop Lokaal Booster'

Henk van Arkel van de Stichting STRO heeft begin deze maand zijn nieuwste boek uitgebracht, geheel gebaseerd op het lokale geld als extra stimulans voor lokale ontwikkeling. STRO is de stichting die voor de Zeister Knoop het betalen mogelijk maakt. Met dit nieuwe boek, de “Koop Lokaal Booster” illustreert Henk van Arkel hoe een lokale munt een enorm versterkend effect kan hebben op lokale bestedingen en zo tot extra lokale omzet leidt. Helemaal als bedrijven en organisaties die stap gaan zetten, zoals de gemeente of grotere bedrijven. De bestedingen gaan vervolgens langere tijd in de gemeenschap circuleren. Voor Zeist kan dat betekenen dat één inkoop door de gemeente uiteindelijk in een jaar tot wel 10x dat bedrag aan lokale omzet heeft opgeleverd. Zo vaak kan lokaal geld namelijk met gemak rondgaan.

Welkomstgeschenk voor nieuwe rekeninghouders

Ook consumenten kunnen hieraan mee doen. Immers ook hun bestedingen helpen mee. Maak jij het verschil? Meld je aan, dan krijg je kosteloos je Zeister Knopen rekening en ook het boek de “Koop Lokaal Booster”. Ook de huidige rekeninghouders ontvangen het boek gratis. Ze kunnen het ophalen bij boekhandel Kramer & van Doorn en hebben hierover een e-mail ontvangen. 

Een samenvatting kun je lezen via: https://www.zeistermagazine.nl/kooplokaalbooster

Meer informatie over de Zeister Knoop op www.zeisterknoop.nl. Daar kun je je ook aanmelden als nieuwe rekeninghouder. Vind je het antwoord op jouw vragen niet op de website? Mail dan naar arnout@zeisterknoop.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen