5 nieuwe elektrische deelauto’s voor Zeist

Communicatie SDZ (JvdB) 17-01-2022 806 keer bekeken 0 reacties

Het jaar begint goed voor autodelen Zeist: eind januari komen 5 nieuwe auto’s beschikbaar. 4 Renault ZOE’s en 1 Renault Twingo, volledig elektrisch natuurlijk.

2 auto’s komen in Vollenhove/Pedagogenbuurt en 1 in Den Dolder, Austerlitz en het centrum (Kerkweg en Slotlaan).  In Vollenhove en aan de Slotlaan en de Kerkweg zijn het nieuwe locaties. In Den Dolder en Austerlitz is het in plaats van de Nissan Leaf, die naar Woudenberg en Bilthoven gaan. De auto voor de Slotlaan is ook geschikt voor nieuwe autodelers uit het Wilhelminapark en het centrum/Transvaalbuurt.

Daar blijft het niet bij. Zodra de leveringen dat toelaten, zal bijvoorbeeld een elektrische transportbus in het Centrum komen. Handig voor een kleine verhuizing, de bouwmarkt of het halen van nieuwe (tweedehands?) meubels. En we hebben nog meer nieuws. Binnenkort ook uitbreiding met een grote familieauto, de KIA EV6, en Peugeot e-208. Kortom een mooie mix van auto’s. 

Ook eens rijden in de Renault ZOE, Twingo of een Leaf? Kom zaterdag 12 februari tussen 14-16 uur naar het Jan Ligthartplein (Pedagogenbuurt/Vollenhove) voor een kennismaking en proefrit (met mondkapje).

Aanmelden is niet verplicht, wordt wel op prijs gesteld via contact@samenslimrijden-zeist.nl 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen