Uitzending Green Make Over in Zeist gemist?

Communicatie SDZ (JvdB) 02-02-2022 487 keer bekeken 0 reacties

Kijk terug hoe familie Vervoort in rap tempo korte metten maakt met de stijgende energierekening en bekijk wat u zelf kunt doen.

Juul Vervoort meldde zich aan om zijn vrouw en drie jonge kinderen een duurzaam en warm thuis te geven. Met behulp van de vader van Juul, het Green Make Over Doe Het Zelf Pakket en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal als praktische hulplijn, namen ze de doe het zelf uitdaging aan om in twee dagen tijd zelf hun huis maximaal te verduurzamen.

Dit programma wil zoveel mogelijk mensen in Nederland laten zien wat u thuis heel makkelijk zelf kunt doen om een beetje groener en energiezuiniger te leven. Daarmee bespaart u energie en geld. Tegelijkertijd gaat het wooncomfort erop vooruit, draagt u bij aan het bestrijden van klimaatverandering en wordt uw huis beter voorbereid op de toekomst. Juist nu de energieprijzen zo hoog zijn en klimaatverandering laat zien dat we beter vandaag dan morgen kunnen starten met een milieuvriendelijker levensstijl. Green Make Over gaat vooral om snel te realiseren maatregelen die u zelf kunt nemen. Daarom gaan bewoners in het programma zelf thuis aan de slag gaan, in de vorm van een tweedaagse doe-het-zelf uitdaging.

Terugkijken kan via: https://greenmakeover.nl/beelden/afleveringen-seizoen-2022/

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen