Feestelijke start afkoppelweek in de buurt Patijnpark

Communicatie SDZ (JvdB) 15-06-2022 585 keer bekeken 0 reacties

Van 20 t/m 24 juni organiseert de gemeente Zeist een afkoppelweek in de buurt Patijnpark. Deze afkoppelweek wordt op 18 zaterdag juni feestelijk afgetrapt op het Jacob van Lennepplein. Op deze zaterdag kunnen bewoners al hun vragen stellen bij de afkoppelkraam op het Jacob van Lennepplein.

Er is een regenwatercoach aanwezig, een waterexpert van de Boswerf en een deskundige vanuit de gemeente. Zij geven advies en praktische tips. Bij de watertafel kunnen inwoners zien wat de impact van vergroenen en afkoppelen is op de leefomgeving. Daarnaast is er een ijscokraam, een leuke knutsel voor de kinderen en maken bewoners kans op het winnen van een regenton.

Vervolgens gaat de gemeente tussen 20 en 24 juni bij ruim 1000 woningen langs om de regenpijp samen met bewoners af te koppelen van het riool. Inwoners van Patijnpark kunnen zich via klimaatklaar@zeist.nl aanmelden om afgekoppeld te worden tijdens de afkoppelweek.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen