Herman Wierenga en Bermbrigade genomineerd voor Zeister Vrijwilligersprijzen

Hans Snel 09-11-2022 1366 keer bekeken 0 reacties

Jaarlijks organiseert de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de Van Tellingen-Pul Stichting en het Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist de Vrijwilligersprijzen. Dit jaar zijn er diverse mensen en organisaties die verbonden zijn met SDZ genomineerd.

Zo is Herman Wierenga en de Bermbrigade genomineerd. Maar ook Den Dollywood, De Stichting Vrienden van de Dieptetuin en Kees Linnenbank. Met de Zeister Vrijwilligersprijzen wil De Vrijwilligercentrale vrijwilligers een gezicht geven en andere Zeistenaren stimuleren ook iets te doen voor een ander.

Herman Wierenga, actief lid van de werkgroep Kromme Rijn Corridor en de werkgroep Stadslandbouw en jarenlang actief als pijlercoördinator van Samen Duurzaam Zeist, is genomineerd voor de Zeister Vrijwilligersprijzen in de categorie 'Individueel'.

De Bermbrigade, die al jarenlang iedere eerste zaterdag van de maand ergens in Zeist de bermen afvalvrij maakt en ook al enkele jaren de World Cleanup Day Zeist organiseert, is genomineerd in de categorie 'Maatschappelijk'. 

Met Den Dollywood heeft Samen Duurzaam Zeist nu twee jaar samengewerkt in de Week van de Duurzaamheid. Ook met de Stichting Vrienden van de Dieptetuin bestaat een goede samenwerking en heeft Kees Linnenbank naast zijn vrijwilligerswerk bij Slotlstad TV onlangs nog een docudrama over de familie Walkart gemaakt. Deze is tijdens de Week van de Duurzaamheid in première gegaan in Figi.

Samen Duurzaam Zeist is trots op deze nominaties en wenst alle genomineerden succes bij de verkiezing. De bekendmaking en prijsuitreiking vindt plaats op 7 december, de internationale Dag van de Vrijwilliger, in het Torenlaantheater. 

Zie voor alle genomineerden het nieuwsbericht op de website van de Vrijwilligerscentrale. En kijk hier voor meer informatie over de Vrijwilligersprijzen. 

 

0  reacties

Cookie-instellingen