Workshopreeks KlimaatGesprekken

Fons Pennings 31-01-2023 723 keer bekeken 0 reacties

Ben jij bezorgd over klimaatverandering en wil je graag een bijdrage leveren aan de oplossing? Maar hoe doe je dat.. En hoe betrek je anderen daarbij? Hoe ga je het gesprek aan?

Als jij wilt helpen Nederland klimaatneutraal te maken door zelf aan de slag te gaan, geef je dan op voor KlimaatGesprekken, een reeks van zes workshops. Samen met gelijkgestemden ontdek je manieren om je alledaagse leven klimaatvriendelijker in te richten, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen. Je kan oefenen, reflecteren, vragen stellen en op speelse wijze krijg je veel  inzicht in duurzame keuzes en hoe je anderen daarbij betrekt. In de workshops staan hoop, humor en handelingsperspectief centraal. Afgelopen jaar stond KlimaatGesprekken op plek 17 van de duurzame top 100. De workshopreeks wordt in het hele land gegeven. De 4de reeks in Zeist gaat in maart van start.

In de zes workshops KlimaatGesprekken van ieder twee uur maak je deel uit van een groep mensen waarin je elkaar helpt en inspireert. Elke sessie heeft een thema, zoals bijvoorbeeld: reizen, voeding, wonen en consumeren. De coaches ondersteunen daarbij en bieden praktische tips. Je leert tevens hoe je makkelijker een klimaatgesprek voert met anderen, zoals je gezinsleden, vrienden of collega’s.

Iedereen kan meedoen. Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat, bepaal je zelf. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om elkaar te stimuleren en motiveren.

De workshopreeks wordt begeleid door Roos van Rhijn uit Zeist en (dhr) Kim Reek uit de Bilt. De data zijn woensdagavonden: 8, 15 en 29 maart, 12 en 26 april, 10 mei. De tijd is 19.30-21.30.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar:

https://www.klimaatgesprekken.nl/workshopreeks-volgen/

foto © Chantal Bekker

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen