Duurzaam Café van woensdag 19 april

Fons Pennings 22-03-2023 913 keer bekeken 0 reacties

Wil je meer weten over wat er op het gebied van duurzaamheid speelt bij en in de gemeente Zeist en waar dat relevant is voor jou? Kom naar het Duurzaam Café op woensdag 19 april in de bieb!  

Niet alleen als inwoner ben je je bewust van duurzaamheid en wat je daar zelf aan kunt bijdragen, dat geldt ook voor de gemeente Zeist. Ook zij is op allerlei vlakken druk bezig met duurzaamheid, zowel door zelf als organisatie te verduurzamen, als op beleidsmatig vlak met allerlei maatregelen en projecten die betrekking hebben op duurzaamheid of duurzaamheid raken. Dat kan wat verder van de inwoners afstaan of juist heel direct met inwoners te maken hebben, zoals Stichting Energie Zeist die inwoners helpt met het verduurzamen van de woning of maatregelen in verband met energie-armoede. Ook speelt er qua duurzaamheid natuurlijk een en ander op intergemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau, waar de gemeente Zeist mee te maken heeft.

Michiel Beek vertelt je in het Duurzaam Café van 19 april wat er op gemeentelijke niveau speelt qua duurzaamheid. Michiel werkt samen met collega’s van de gemeente aan duurzaamheid. Hij zit dan ook in het gemeentelijke programmateam duurzaamheid en richt zich vooral op kringloopeconomie. Hij was betrokken bij het opstellen van de Brede Milieuvisie en bij de oprichting van Samen Duurzaam Zeist. Hij is daarnaast ook inwoner van Zeist en gaat in zijn vrije tijd graag de natuur in of maakt muziek.

Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor vragen en interactie en misschien heb je wel ideeën en suggesties voor de gemeente wat zij nog meer zou kunnen doen op het gebied van duurzaamheid. 

Initiatieven van inwoners op het gebied van duurzaamheid kunnen samen komen in Samen Duurzaam Zeist dat gesteund wordt door de gemeente. Deze avond zal Margreet van der Pijl als community manager van Samen Duurzaam Zeist toelichten hoe dat werkt.

Dus van harte uitgenodigd bij het Duurzaam Café op woensdag 19 april a.s.
Bibliotheek Idea - Markt 1 - 20:00 - 21:30 uur.

Je bent van harte welkom. Aanmelden via meedoen@samenduurzaamzeist.nl is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld.  

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen