Het Plantenasiel bestaat 5 jaar! Tijd voor een feestje.

Bas Duijkers 04-09-2023 407 keer bekeken 0 reacties

Het Plantenasiel Zeist bestaat 5 jaar. Met 5 Tuinplantenasielen, 1 Kamerplantenasiel en meer dan 25 Asielkratten is het Plantenasiel een echt begrip geworden in Zeist! Om dat te vieren is zondag 17 september een jubileumbijeenkomst op De Boswerf in Zeist. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Programma
Tijdens de jublieumbijeenkomst is er een hapje en een drankje en wordt er teruggekenen op 5 jaar Plantenasiel Zeist en worden er plannen gemaakt voor de toekomst. 

Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 14.00u en 16.00u en worden uitgenodigd om zelf ook een stekje mee te nemen. De bijeenkomst vindt plaats in het Klimaatpaviljoen. Dus bij zowel regen als zonneschijn staat u lekker beschut.

Kinderen van harte welkom. Zij kunnen lekken spelen in de speelbossen of meedoen met een van de Natuurkwartiertjes van De Boswerf.

Op De Boswerf zijn twee Plantenasielen
Wist u dat het Plantenasiel er niet alleen voor buitenplantenplanten is? Sinds afgelopen zomer is er binnen in het bezoekerscentrum van De Boswerf ook een Kamerplantenasiel gestart. Een leuke ruilbeurs voor binnenplanten.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het Plantenasiel? Kijk dan eens op hun website.
Op de site van De Boswerf vindt je meer informatie en een routebeschrijving. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen