Gratis kennismaken met de deelauto's van MobiGo

ProfielfotoFons Pennings 25-10-2023 499 keer bekeken 0 reacties

MobiGo is een van de eerste projecten van Samen Duurzaam Zeist. Al in 2017 gestart onder de naam Samen Slim Rijden Zeist. MobiGo is zo succesvol dat het de stap heeft gemaakt naar een coöperatie van autodelers en ook in andere gemeenten in de regio actief is. Probeer het nu gratis!

500.000 bespaarde kilometers

In 2023 zullen de elektrische deelauto’s van MobiGo (50 stuks, waarvan de helft in Zeist staat) meer dan 400.000 km rijden. Door bewuster rijgedrag van deelnemers komt dat overeen met 500.000 bespaarde brandstofkilometers. 

Probeer het ook!

Stap ook in de e-deelauto, en draag zo ook bij aan een schonere lucht. Met deze nieuwsbrief krijg je het probeerabonnement van € 25 de eerste maand gratis. Bevalt het niet? Dan stop je weer. Een afspraak maken voor een kennismaking kan via de website www.MobiGo.nu. Meld je aan voor 30 november. 

Duurzaam besparen

De deelauto’s van MobiGo rijden met een zeer lage CO2 footprint: alle publieke laadpalen in Nederland leveren groene stroom. Op papier is er geen CO2 uitstoot. Omdat op het moment van laden de energiemix niet volledig groen is (een mix van groen en grijs), laten we deze uitstoot extra compenseren via de berekeningen door Green Caravan. Met de laadpassen van Green Caravan wordt de energiemix op het moment van laden berekend én via Trees for All projecten gecompenseerd.  Op deze manier kunnen we zeggen dat door de elektrische deelauto’s we 75.000 CO2 besparen en compenseren. 

Bovendien vervangt elke deelauto van ons zo’n 8 brandstofauto’s. Auto’s die geen onderhoud hoeven te hebben én niet op straat staan. In Zeist scheelt dat zo al honderden auto’s. 

Ook belangrijk in deze tijd: een deelnemer bespaart vaak €150-200 per maand ten opzichte van de eigen auto. Ook mooi meegenomen. 

Meer informatie en aanmelden: MobiGo.nu

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen