Elektrisch rijden in Zeist? Huur één van de 25 elektrische deelauto's!

Redactie Samen Duurzaam Zeist 19-03-2024 209 keer bekeken 0 reacties

Huis ter Heide heeft de eerste elektrische buurtdeelauto van MobiGo. Dit is de 25e elektrische deelauto in Zeist. De deelauto komt op initiatief van enkele bewoners van Parc Rodichem. Met deze deelauto kunnen inwoners van Huis ter Heide nu ook voordelig én duurzaam met een deelauto op pad.

De deelauto komt bij de laadpaal aan de Ruysdaellaan te staan. 

 

Autokosten besparen met een deelauto

Gemiddeld staat een auto 95% van de tijd stil. Automobilisten die minder dan 12.000 km per jaar rijden of de auto minder dan 4 dagen in de week nodig hebben, is de deelauto voordeliger. Veel deelnemers besparen € 1.500 tot 2.500 per jaar op de autokosten en rijden in een moderne elektrische auto.

 

Duurzaam de weg op met een deelauto

De coöperatieve deelauto-organisatie MobiGo heeft maatschappelijke impact: een verlaging van 20.000 kg CO2 per deelauto, 8 brandstofauto’s worden met 1 deelauto vervangen, 4 kg minder fijnstof en bovendien betaalbaar vervoer voor inwoners die een eigen auto niet kunnen betalen. 

 

Ook op pad met een deelauto?

Wil je weten of het rijden in een deelauto iets voor jou is? Maak een afspraak via www.MobiGo.nu voor een kennismaking, ook als je in Den Dolder, Zeist of Austerlitz woont!

 

Tekst: MoBiGo & Redactie Samen Duurzaam Zeist
Beeld: Michael Marais via Unsplash

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen