Gezocht! Moestuincoördinator(en) bij AZC Zeist!

Redactie Samen Duurzaam Zeist 20-03-2024 240 keer bekeken 0 reacties

Vind jij het leuk om moestuinplannen te maken en de werkzaamheden er omheen te coördineren? Heb je affiniteit met vluchtelingenwerk en aandacht voor sociale aspecten? Dan heeft de Groene Makelaar een leuke vrijwilligersvacature voor je!

Voor een moestuininitiatief op het AZC Kamp Zeist zoekt de Groene Makelaar een of meerdere coördinatoren. Op 10 april a.s. worden daar 6 mooie moestuinbakken geplaatst met bewoners van het AZC. Het doel is om hier samen met bewoners groenten en plukfruit te gaan verbouwen. Het is handig als je wat moestuinervaring hebt.

Je werkt samen met het COA en de vrijwilligerscentrale van MeanderOmnium. In alle faciliteiten, zoals de moestuinbakken, aarde, planten en gereedschap, wordt voorzien. Er is een lijst van bewoners die graag willen helpen.

In overleg plannen we de werkzaamheden. De verwachting is dat je ongeveer eens per week, en op termijn eens in de twee weken, een dagdeel werk hebt. Ook is het mogelijk om met meerdere personen de coördinatie op te pakken.

Samenwerken met de op het AZC gelegen basisschool Wereldkidz Albatros is een mogelijkheid, bijvoorbeeld voor het uitwisselen van zaden en plantgoed.

 

Interesse?

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Neem contact op met de Groene Makelaar (Joost van Ettekoven, jvettekoven@gmail.com, 06-15542042).

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen