Participatief Actieonderzoek op Radio Slotstad

22-02-2019 14317 keer bekeken 1 reacties

Emmanuelle van Tuin vertelde op Radio Slotstad over haar project Participatief Actieonderzoek. Met dat project wil ze zorgen dat mensen die willen bijdragen aan een duurzamer Zeist, elkaar gemakkelijker kunnen vinden en samen projecten opstarten.

Loop je er warm voor om mee te doen aan het verduurzamen van Zeist?

Heb je zelf ideeën?

Ben je al bezig met een initiatief en heb je daar hulp bij nodig?

Wil je graag iets doen op het gebied van duurzaamheid en aansluiten bij een van de lopende projecten?

Doe dan mee met het participatief actieonderzoek voor een duurzamer Zeist. Vertel je verhaal (anoniem), hoor de perspectieven van anderen en kom samen tot nieuwe acties.

Als participatief actieonderzoekers brengen we de visies, creativiteit en mogelijkheden van verschillende mensen en organisaties in kaart en koppelen dit vervolgens terug aan betrokkenen. Waarbij zowel de probleemstelling als de oplossing komt van de mensen die het aangaat. Daarnaast helpen we mensen om tot gezamenlijke oplossingen te komen en faciliteren we de initiatieven die hierdoor uit de gemeenschap ontstaan.

Wil je meedoen mail dan naar emmanuelle@7sens.es

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

22-02-19 om 14:49

Benieuwd naar wat er uit dit onderzoek komt! Zou je dat fragment van Slotstad kunnen terugluisteren?

Cookie-instellingen