Goedkoopzaam!

06-03-2019 12255 keer bekeken 4 reacties

Onduurzaam gedrag kent een steeds hogere rekening. De afgelopen maanden zijn de kosten voor energie en afvalbelasting fors gestegen. Met duurzame maatregelen zijn we dus niet alleen met een beter leefklimaat bezig maar zijn we ook onze kosten aan het beheersen. Duurzaamheid wordt dus goedkoopzaamheid !

Graag praat ik hier met je over de mogelijkheden die er zijn om kosten te besparen door duurzaam gedrag. Praat je ook mee? 

  • Zou ook jij graag je lasten willen verlagen en kan je wel tips gebruiken? Stel je specifieke vraag hier en SDZ en onze lezers denken graag mee.
  • Of heb je zelf ideeën of ervaringen waarbij ook anderen duurzamer kunnen leven èn kosten kunnen besparen? We horen graag van je !

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

4  reacties

Jelle Schottelndreier

18-03-19 om 12:30

Eens met anoniem: consuminderen.
Dat verdient een eigen onderwerp hier.

Anoniem

11-03-19 om 13:51

Minder spullen kopen! Om allerlei redenen een van de beste dingen die je kunt doen voor het milieu en je portemonnee. En als je toch iets nodig hebt: zoek op marktplaats of kijk in een tweedehands winkel.

07-03-19 om 13:29

Gaat dit een beetje terug naar de 60's van de vorige eeuw? Ik weet bijvoorbeeld dat mijn oma altijd van die dingen deed als afval in een leeg melkpak stoppen om zo minder afval te producen! Leuk woord trouwens, goedkoopzaam!

Chris Huiden

06-03-19 om 19:56

Niet heel vernieuwend misschien, maar: spouwmuurisolatie! Verdien je in 3 of 4 jaar terug. De rest is winst.

Cookie-instellingen