Week zonder vlees

Peter de Weerd 11-03-2019 4116 keer bekeken 0 reacties

Diverse wetenschappelijke onderzoeken en instanties hebben het al aangetoond en eigenlijk weten we het zelf allemaal ook wel: we eten met z'n allen teveel vlees en dat is slecht voor de gezondheid, maar ook slecht voor het milieu, klimaat en dierenwelzijn.
Toch zijn er veel mensen die niet bereid zijn 'hun' stukje vlees op te geven. Soms komt dit omdat er nog vooroordelen en misvattingen bestaan over vegetarisch of meer plantaardig eten.
Om deze mensen een handje te helpen, bestaat er sinds vorig jaar het landelijke initiatief Week zonder Vlees. Deze week is in 2019 van 11 t/m 17 maart, oftewel vandaag begonnen!

Doe jij mee met de Week zonder Vlees, om zodoende je ecologische voetafdruk te verkleinen? Of doe je mee om andere redenen? Misschien doe je niet mee? Of ben je al jarenlang vegetariër of veganist en heb je misschien wel lekkere recepten om te delen? Laat het horen in een reactie!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen