Het groene hart van...

27-03-2019 6907 keer bekeken 4 reacties

Sinds een tijdje luister ik naar de super leuke podcast 'Het groene hart van' op Spotify. Hier wordt met BN'ers gesproken over een duurzaam leven en waar hun groene hart sneller van gaat kloppen. Zelf ben ik dol op podcasts en luister er vaak eentje als ik onderweg ben. Deze serie vind ik verfrissend omdat het niet alleen om duurzame keuzes gaat maar mij ook helpt bij de mindset hiertoe. Luisteren jullie wel eens naar podcasts? 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

4  reacties

02-04-19 om 11:49

Deze podcast is gratis en je kan deze downloaden op Spotify naar je telefoon zodat je hem inderdaad later kan afspelen. Hanna+van+den Dool Voor mij zit dit hem vooral in de mindset van materie en de kwaliteit van leven. Maakt elke maand nieuwe kledingstukken in je kast je echt tot een gelukkiger mens? Even wel maar niet op de lange termijn. Ik heb veel kleding weggegeven en denk bewuster na als ik iets koop. Ik houd nog steeds van mooie dingen maar probeer in kwaliteit te investeren. Dit geldt ook voor spullen in huis zoals elektronica. Met de kwaliteit van leven bedoel ik dat ik nu meer de waarde in zie van investeren in ervaringen. Het is fijn om tijdens die podcast naar mensen te luisteren die hier ook mee bezig zijn :)

Jelle Schottelndreier 02-04-19 om 0:30

En dat is zeker vol reclame of betaald?

Hanna van den Dool 29-03-19 om 8:36

Leuk dat jij een manier hebt gevonden om jezelf 'bij de les' te houden. Kun je een voorbeeld geven van een podcast waardoor jij in een 'groene stemming' kwam? Waar ging die over?

@Jelle Spotify kun je als app installeren; als je de app hebt gedownload hoeft je verder niets meer te downloaden.

Jelle Schottelndreier 29-03-19 om 7:48

Nee nog nooit gedaan. Die kun je zeker ergens downloaden op je foon en later afspelen?

Cookie-instellingen