Wat is de betekenis van Samen Duurzaam Zeist voor Zeist?

Hans Snel 02-03-2022 12148 keer bekeken 0 reacties

Op 23 maart van 18 tot 22 uur gaan wij met duurzame doeners in Zeist in gesprek over een duurzaam Zeist in 2025 en de rol van SDZ daarbij. Ben jij een duurzame doener of heb je ambities om duurzaam initiatief in Zeist op te zetten? Dan ben jij van harte welkom op het gemeentehuis in Zeist. Je kunt je hier aanmelden

Je mag ook hier jouw ideeën, wensen en complimenten plaatsen over Samen Duurzaam Zeist. Wat zou het verlies zijn als SDZ niet meer bestond? Hoe kan SDZ nog meer impact maken? En wat zou jij willen bijdragen aan een duurzaam Zeist? 

We ontmoeten je graag op 23 maart!

Ontmoet alvast enkele enthousiaste duurzame doeners die we hebben geïnterviewd naar aanloop van deze bijeenkomst. Maak kennis met Charlotte Post van Precious Plastic Zeist, Merel de Jong van Stadslab Zeist, Joost van Ettekoven - de Groene Makelaar en Laurence Duquesnoy van het Plantenasiel.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen